MICRODERMABRASIE

Het natuurlijke peelingproces (de vernieuwing) van de huid vertraagt naarmate men ouder wordt, maar kan ook worden geblokkeerd door invloeden van buitenaf. Het afschilferproces stagneert en dode cellen blijven op de huid aanwezig, hierdoor raakt de huid verdikt, dof en raken de poriën verstopt.
Door microdermabrasie worden deze dode huidcellen verwijderd, wordt de bloedcirculatie verbeterd, het huidvernieuwingsproces sterk geactiveerd en de aanmaak van collageen verhoogd. Met als resultaat dat de huid gladder, elastischer, fijner van structuur wordt en de huidskleur egaliseert.

Microdermabrasie biedt een oplossing voor diverse huidproblemen als acne, overmatige keratinisatie, pigmentatieproblemen, littekens, een futloze, droge, ruwe, vette en/of zonbeschadigde huid, weefselverslapping en oppervlakkige rimpels. Afhankelijk van de indicatie kan er gekozen worden voor een gecontroleerde oppervlakkige, middeldiepe of diepe peelingbehandeling.
De toepassing zorgt voor bevordering van het fysiologische evenwicht van de huid, waardoor de celdeling wordt gestimuleerd en de huidstructuur verbetert. Het resultaat een gladde, stralende, meer elastische huid.

 ga naar de informatiefolder