CHEMISCHE PEELING

Chemische peelings zijn efficient voor de behandeling van acne, acnelittekens en pigmentatieproblemen zoals een zwangerschapsmasker. Maar ook voor het verbeteren van de huidstructuur en bij (vroegtijdige) huidveroudering door zon en roken kan met chemische peelings een mooi resultaat worden bereikt.
Een chemische peeling is geschikt voor een (dikke) huid met grove poriën, maar ook bij uitstek voor de dunne huid en de dunner wordende (verouderende) huid.

Er zijn verschillende typen chemische peelings, die elk een andere samenstelling van werkstoffen en dieptewerking hebben. Door de biologische vloeistoffen wordt er een radicale herstructurering van het huidweefsel gerealiseerd. De diverse biochemische reacties in de huid worden bevorderd, met als resultaat een verbeterde huidstructuur en een gladde(re), stralende en jeugdigere huid.
Om het gewenste resultaat te bereiken worden meerdere behandelingen uitgevoerd met oplopende inwerktijd en concentraties. Een chemische peeling kan worden ingezet in combinatie met microdermabrasie, acnetherapie, coagulatie of cryotherapie.