Huidverbetering

Ten gevolge van factoren als stress, uv-straling, hormonale veranderingen, roken, huidveroudering, omgevingsfactoren, genetische aanleg en een verminderde doorbloeding gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Dit kan resulteren in een geirriteerde, grauwe, vale, vlekkerige en gerimpelde huid. Door middel van behandelingen met behulp van onder andere massages, peelings, microdermasie, lasertechnieken en huidverzorgingsproducten die de huid respecteren en de huid weer in balans brengen, kunt u uw huid weer in een goede conditie brengen en veroudering tegengaan.
Er zal altijd een uitgebreide inspectie van uw huid plaatsvinden, waarbij uw huid wordt beoordeelt op conditie, huidskleur, aanwezig pigment, de structuur en de elasticiteit. U ontvangt daarna een persoonlijk huidverzorgingsadvies en er wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld om uw huidklachten te laten afnemen en de conditie van uw huid te verbeteren.  

In onze praktijk werken wij succesvol met het unieke, medische huidtransformatiesysteem van Obagi. Dit systeem dat de huid zowel in de epidermis als dermis op cellulair niveau verbetert, is ontwikkeld met als basis de opbouw en structuur van de gezonde huid. In essentie is dit systeem in staat de juiste actieve ingrediënten diep in de huid te laten doordringen, waardoor de huidfuncties verbeteren en van binnenuit een gezonde huid wordt gecreëerd. Het systeem is gericht op optimale verzorging en verbetering van de huid (anti-aging) en is tevens zeer geschikt voor de behandeling van vele huidproblemen.